optimalfunktion vit

företag & föreningar

Företagsbehandlingar & träning

Sjukskrivningar på grund av långvarig smärta i rygg och nacke har sedan många år varit en av de vanligaste orsakerna till sjukfrånvaro i Sverige. Vi erbjuder ditt företag naprapati, massage, rehabilitering samt förebyggandebehandling, allt utifrån era behov och önskemål. Vi har möjlighet att ta emot er både på kliniken på Gatti Training och komma ut till arbetsplatsen och utföra våra behandlingar för att det ska bli så enkelt och effektivt som möjligt för er. 

Vi erbjuder dessutom företagsträning i Gatti Trainings toppmoderna lokaler. Här kan ni välja antingen PT-pass alternativt gruppträning där ni verkligen kan bygga teamkänslan på företaget.


Enligt den feedback vi får från våra nuvarande företagskunder minskar antalet sjukskrivningar pga ffa stressrelaterade sjukdomar och rygg- och nacksmärta i samband med våra samarbeten. Dessutom mår personalen bättre, stressar inte lika mycket och trivseln på arbetsplatsen ökar. Behandlingar på arbetsplatsen gör det enkelt och bekvämt för de anställda att få behandling utan att ta ett längre uppehåll i arbetet och blir därmed lättillgängligt för alla.

Kontakta oss för att se vad vi kan göra för er och få en offert!

Fysträning för lag & föreningar

Är det snart dags för försäsong eller behöver ni ny inspiration i fysträningen under säsong? Vi har lång erfarenhet av fysträning för både lag och individuella idrottare på alla nivåer. Oavsett om ni är ett elitsatsande seniorlag eller ett ungdomslag som ska starta upp styrketräningen från grunden vet vi precis vad som krävs. I och med samarbetet med Gatti Training har vi dessutom ett toppmodernt gym att tillgå med all utrustning som behövs för att ni ska ta nästa steg i er utveckling.

Pris: Offert

individuell fysträning

Vill du träna mer än bara med laget och ta din fysik till nästa nivå? Vi hjälper dig genom att skräddarsy och anpassa ditt träningsprogram efter din idrott och dina behov.

Pris: Offert


Vill du veta mer? Hör av dig till oss!
info@optimalfunktion.com

UTBILDNINGAR & Workshops

Ergonomi på arbetsplatsen - Optimera dina arbetsställningar
Vi erbjuder utbildning och workshops kring hur du bör sitta/stå på arbetsplatsen där vi pratar mycket om anatomins betydelse för ergonomin samt tar upp de vanligaste problemområdena på just din arbetsplats. Dessutom får du bra tips och övningar för att slippa ha ont i rygg och nacke!

Idrottsskadeutbildning - Akut omhändertagande och rehabilitering
En utbildning om de vanligaste idrottsskadorna och hur du tar hand om dem både akut och hur rehabiliteringen ser ut de första veckorna efter att skadan upptått. Skador vi tar upp är bl. a. stukade fötter, olika typer av knäskador, muskelskador, axelluxationer och hälsenerupturer. 

Knäkontroll för idrottslag - Undvik knäskador
Knäkontroll är ett program för träning av knä och bål som rätt använt minskar risken för främre korsbandsskador med 64 %. Detta program är avsett för alla typer av idrotter. Vi kommer ut till er förening och visar vilka övningar som ska utföras. Dessutom erbjuder vi en enkel utbildning i anatomi för att spelare och ledare ska få en större förståelse kring varför dessa övningar är så viktiga.
 
Axelkontroll för idrottslag - Undvik axelskador
Specifikt för over head-idrotter som t.ex. handboll, volleyboll och tennis. Vi kommer ut till er förening och visar vilka övningar som ska utföras. Dessutom erbjuder vi en enkel utbildning i anatomi för att spelare och ledare ska få en större förståelse kring varför dessa övningar är så viktiga.

Specifik uppvärmning för er idrott - Bli varm på rätt sätt och undvik skador
Vi ser till att skapa en seriös och optimerad uppvärmning som är helt anpassad till er idrott. Alla övningar är anpassade för att spelarna ska vara så redo som möjligt för den idrott som ska utföras samt undvika skador i största möjliga mån.

Vid intresse för någon av utbildningarna eller workshopsen ovan hör av er till info@optimalfunktion.com.

Grundat av Leg. Naprapat Joakim Lindgren. Alla personuppgifter som lämnas hanteras enligt GDPR.

Kontakt

Adress: Ostmästargränd 12,
12040 Årsta

Tel: 070-8891114

 

Mail: info@optimalfunktion.com

Följ oss