optimalfunktion vit

Behandlingar

Var du har ont vet du som patient redan när du kommer till oss. Vår uppgift blir därför att förklara för dig varför du har ont, behandla smärtan samt skapa en strategi för att se till att smärtan inte återkommer.

Vi jobbar alltid för att du ska bli kvitt dina besvär och nå dina mål så snabbt och effektivt som möjligt. Hur många behandlingar som krävs beror, förutom behandlingarna, på hur länge du haft ont, vilken typ av skada/besvär du har och hur noggrann du är med dina övningar.

Under ditt första besök hos oss kommer du få berätta om dina besvär, hur de uppkom och var/när det gör ont. Därefter gör vi en genomgående klinisk undersökning där vi ser över rörligheten och även gör ortopediska tester för att ta reda på orsaken till varför du har ont. Vi ställer sedan en diagnos innan det är dags för behandling. Beroende på vad vi hittar under den kliniska undersökningen så väljer vi olika typer av behandlingsmetoder. Här använder vi verkligen vår expertis och kan välja att jobba med manipulering eller mobilisering av leder, triggerpunktsbehandling i form av pressur eller dry-needling alternativt massage, NMES och stretching för att få ordning på stela och onda muskler. Du som patient får även veta precis vad du bör och inte bör göra för att optimera processen. Hemövningar och träning i form av rörlighetsträning, stabiliseringsövningar och stretching är vanligt förekommande.

Du som ska komma till oss får gärna ha bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Dina besök hos oss tar ca 40 minuter. Efter en behandling av stela muskler kan du uppleva att kroppen känns öm.

Avbokning av en behandling måste ske senast 24 h innan avtalad tid annars debiteras full avgift.

Vi föredrar betalning med Swish eller kort. Välkommen!

Grundat av Leg. Naprapat Joakim Lindgren. Alla personuppgifter som lämnas hanteras konfidentiellt.

Kontakt

Adress: Ostmästargränd 12,
12040 Årsta

Tel: 0708891114

Mail: info@optimalfunktion.com

Följ oss